17 Haziran 2012 Pazar

güncel altın fiyatları ve 1 gram altın fiyatı üzerine yorumlar

1 gram altın fiyatı incelemesi yapacak olan yazıyı sizlere sunacağız, 1 gram altın fiyatı başlıklı yazılarımıza bakabilirsiniz.

meseleye girmeden 1 gram altın fiyatı ile alakalı şunları belirtmek gerekir. değerli da gelişememiş sadece haftalık çizilen yükselen grafik bugün de bitmeme ediyor . Gram altınların fiyatları bugün azıcık yeni yükseldi . Bu yükseliş yatırımcının kafasını karıştırıyor zira öteki yükselen bu grafiğin ansızın ineceğine yönelik şüpheler var . amma bu şüpheler geçen senenin ortalaması yüz önüne alındığında manasız ekipman duruyor . Uzun vadede altının her zaman yatırımcısının nezdinde olacağı bir doğruca çünkü altın fiyatları şuan geçen senenin ortalamasının eş oldukça altında . kızıl ayarlarının gram fiyatlarına değinecek olursak bugünkü 22 derece kızıl 32 . 5ytl gram fiyatı olarak sınırlanmış durumda . 18 derece altın fiyatı 27ytl gram olarak belirmiş . 14 ayarda ise fiyat 21 . 5ytl civarında . Altın yatırımcısının süreç günlerde neden fiyatlarla karşılacağını bir arada görücez

1 gram altın fiyatı ile ilgili olarak neler söylenmiş, 1 gram altın fiyatı ne işe yarar şeklindeki meselelere bakabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder

Blog Arşivi